Ένα πιάτο που μπορείτε να το προσφέρετε είτε ως ορεκτικό μόνο του, είτε ως κυρίως πιάτο μαζί με μια χορταστική πράσινη σαλάτα και ένα ποτήρι λευκό κρασί.
Υλικά
Για τη ζύμη:
1 ποτήρι νερού αλεύρι
1 ποτήρι νερού γάλα
1 αβγό
Aλάτι….
Zάχαρη
Για τη γέμιση:
30γρ. βούτυρο
1 κ.σ. αλεύρι
250ml γάλα
100γρ τυρί παρμεζάνα
Κρέμα γάλακτος
Κομμάτια φιλέτου κοτόπουλου ψιλοκομμένα
Μανιτάρια ψιλοκομμένα
Πιπέρι
Εκτέλεση
1. Χτυπάτε τα υλικά της ζύμης σε ένα μπολ. Ψήνετε τις κρέπες σε δυνατή φωτιά.
2. Ανακατεύετε σε μια μικρή κατσαρόλα το αλεύρι με το βούτυρο. Προσθέτετε το γάλα και ανακατεύετε μέχρι να πάρει βράση.
3. Προσθέτετε την παρμεζάνα, τα μανιτάρια, το κοτόπουλο και την κρέμα γάλακτος.
4. Βάζετε μια κουταλιά από τη γέμιση στην κάθε κρέπα και την τυλίγετε προσεχτικά.
5. Τοποθετείτε τις κρέπες σε ένα μιρκό ταψάκι, ρίχνετε πιπέρι και προαιρετικά λίγη γραβιέρα από πάνω και τις ψήνετε σε δυνατό φούρνο.
queen.gr
Επιμέλεια: Ο.Ν.
Αφήστε μια απάντηση