Υλικά:
2 κ.σ. ξερή ρίγανη
1 κ.γ. δεντρολίβανο
ξερό ξύσμα από 1 λεμόνι
4 κουταλιές της σούπας Ελαιόλαδο
500 γραμμάρια χοιρινές μπριζόλες χωρίς κόκκαλο
Υλικά για τη σαλάτα:
250 γραμμάρια φέτα σκληρή σε κύβους
3 κουταλιές της σούπας Ελαιόλαδο
ρίγανη ξερή, ένα κρεμμύδι σε ροδέλες
Πιπέρι
μαϊντανό ψιλοκομμένο ξύσμα από ένα λεμόνι
Εκτέλεση:
Κάνουμε μια σαλάτα με τη φέτα σε κομμάτια, το κρεμμύδι σε λεπτές, πολύ λεπτές ροδέλες, το μαϊντανό, το αλατοπίπερο, λάδι, χυμό και ξύσμα λεμονιού και την αφήνουμε στην άκρη για να αναμιχθούν λίγο τα υλικά.
Μαρινάρουμε τα κομμάτια του χοιρινού σε ρίγανη, δεντρολίβανο, λίγο λάδι και ξύσμα λεμονιού, τα περνάμε σε σουβλάκια που τα έχουμε πριν βάλει σε νερό για να μην καούν και τα ψήνουμε στο γκριλ για 6-8 λεπτά. Τα αφήνουμε να σταθούν για 2 λεπτά και σερβίρουμε με τη σαλατούλα και ψωμι.
oisyntagesmoy.gr
Επιμέλεια: Ο.Ν.
Αφήστε μια απάντηση