ΤΟΠΙΚΑ posted by

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ – ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ 2-0 (ΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Η βροχή δεν πτόησε καθόλου τους Παλαίμαχους να παίξουν πολύ καλό ποδόσφαιρο σε έναν πεντακάθαρο αγωνιστικό χώρο του Δημοτικού Σταδίου Αλεξάνδρειας. Οι Παλαίμαχοι Αλεξάνδρειας σαφώς ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα επικράτησαν των Παλαιμάχων Ελασσόνας με 2-0. Τα γκόλ πέτυχαν, ένα σε κάθε ημίχρονο οι Παπακων/νου(Ντάφυ) και Παπαδόπουλος Φ. Άριστος ο διαιτητής του αγώνα Σωτηριάδης Πόλυς, υπό το…..

άγρυπνο μάτι του Παλαίμαχου διαιτητή Μέρκου που έδωσε και αυτός το παρόν.

Οι Παλαίμαχοι Ελασσόνας ήρθαν με λεωφορείο -προσφορά του Δήμου Ελασσόνας- στις 4 και 30 το απόγευμα, με επικεφαλής τον Δήμαρχο Ελασσόνας Πασχόπουλο Γιώργο. Τους υποδέχθηκε ο Πρόεδρος Παλαιμάχων Αλεξάνδρειας Μαστοροδήμος Κώστας, τους κέρασε καφεδάκι και όλοι μαζί πήγαν στο γήπεδο, όπου βρήκαν εκτός από τους Παλαίμαχους Αλεξάνδρειας και τον Ελασσονίτη στην καταγωγή, γνωστό για την προσφορά του στον Πολιτισμό και την Παιδεία στην Αλεξάνδρεια, Απόστολο Παδιό.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα ήρθε ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας Δημητριάδης Φώτης και ο Πρόεδρος της ΚΕΔ Αλεξάνδρειας Παπαδόπουλος Τάκης στο γήπεδο και κάθισαν και τα είπαν με τον Δήμαρχο Ελασσόνας στις κερκίδες του Σταδίου επειδή δεν θα μπορούσαν να παραστούν στη δεξίωση που παρέθεσαν μετά τον αγώνα οι Παλαίμαχοι Αλεξάνδρειας, λόγω του Δημοτικού Συμβουλίου που είχαν την ίδια ώρα.

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ (Μαστοροδήμος): 1ο Hμ: Πανταζόπουλος, Μπιτόπουλος, Κυτούδης, Καραμούσας, Μπουκουβάλας, Τέγος, Μουταφίδης, Παπακων-νου, Πουαρίδης, Τερζίδης, Περπερίδης.

2ο Ημίχρονο:  Παρταλίδης, Μέκκας, Καλυβιώτης, Μπουκλάς, Τσογιάννης, Παπαδόπουλος Φ., Δαμιανίδης, Ιασονίδης,  Παπαδημητρίου, Τριανταφυλλίδης, Γιουρόπουλος, Χαμαλίδης.
ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (Χριστόπουλος): Κλεισιάρης, Σδάνης(Ντούμος), Νταρής, Ζυγούρης(Σπάρτης), Νάτσιος(Καζάκης), Γαβριήλ(Ζυγογιώργος), Καρκατσέλας(Γκάτας), Γκαντρής, Βίτκος(Χουρίδης), Θώμας, Κόμης(Μαρτίνας).

Όπως πάντα το τρίτο ημίχρονο για τους Παλαίμαχους είναι το καλύτερο. Σε μιά καταπληκτική ταβέρνα -τον ΕΚΕΙΜΕΡΟ- στο Ν.Πρόδρομο, με εξαίσιο φαγητό, εξαιρετική μουσική της ορχήστρας του Ν. Καπατζά και ατελείωτο κέφι από πλευράς Παλαιμάχων, η βραδυά κύλησε γρήγορα και ευχάριστα. Επειδή η σχέση των Παλαιμάχων είναι άριστη εδώ και χρόνια δεν θα αναφερθούμε σ’ αυτούς που διακρίθηκαν στο χορό και το τραγούδι, γιατί είναι γνωστοί, να αναφέρουμε μόνο ότι ήταν αισθητή η απουσία του Παλαίμαχου από την Ελασσόνα, του Σάκη.

Θα αναφερθούμε μόνο στην κίνηση έκπληξη για όλους μας του Προέδρου των Παλαιμάχων Αλεξάνδρειας, ο οποίος αντί δώρου έδωσε στο Δήμαρχο Ελασσόνας ένα κασκόλ του ΠΟΕ δεμένο στη μία του άκρη με ένα κασκόλ του ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, λέγοντας ότι ο Δήμαρχος είναι αυτός που μπορεί να το δέσει και από την άλλη άκρη, ούτως ώστε να προκύψει κάτι καλό για το ποδόσφαιρο του Δήμου Ελασσόνας, ο Οικονόμος Ελασσόνας ή όπως είπε ο Δήμαρχος ο Ποδοσφαιρικός Ομιλος Ελασσόνας Οικονόμος. Πάντως η ονοματοδοσία είναι το έλασσον και όχι το μείζον.

Τραγουδώντας -με αρχηγό τον Δήμαρχο Ελασσόνας- το εμείς τώρα θα φύγουμε κέρνα μας-κέρνα μας, αναχώρησαν για την Ελασσόνα οι φίλοι μας Παλαίμαχοι, δίνοντας ραντεβού για επόμενη συνάντηση στην Ελασσόνα.

Συμπέρασμα: η ποδοσφαιρική ζωή δεν σταματά στα 35, συνεχίζεται επί μακρόν, ειδικά όταν συζητάς και αναπολείς τις παλιές καλές ποδοσφαιρικές στιγμές και όχι μόνο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *