Έχει συμβεί και θα συνεχίσει να συμβαίνει ακόμα και στους πλέον προσεχτικούς. Αν αρπάξει το φαγητό, αποσύρουμε αμέσως από τη φωτιά και μεταφέρουμε το περιεχόμενο της κατσαρόλας σε άλλη, χωρίς να ξύσουμε τον πυθμένα του σκεύους, για να μην «πάρουμε» μαζί τα καρβουνιασμένα υπολείμματα. Θα συνεχίσουμε το μαγείρεμα κανονικά, προσθέτοντας όσα υγρά χρειάζονται για να γίνει το φαγητό αλλά και μια μικρή ξεφλουδισμένη πατάτα που θα απορροφήσει τρόπον τινά τη δυσάρεστη μυρωδιά του καμένου.
gastronomos
Αφήστε μια απάντηση