ΤΟΠΙΚΑ posted by

ΕΙΚΟΝΑ ΝΤΡΟΠΗΣ: ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΑΝ ΣΚΥΛΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

Την συγκεκριμένη φωτογραφία μας την έστειλε το πρωί αναγνώστης και σχετίζεται με το απαράδεκτο φαινόμενο της δηλητηρίασης των αδέσποτων που έχουμε τελευταία στην πόλη μας. Διαβάστε το κείμενο του αναγνώστη: 
Καλημερα, πριν μια ωρα περιππου, γυρνωντας απο την βραδινη εξοδο, περασα μπροστα απο την αγροτικη και ειδα 1-2 ατομα σκυμμενα στην ακρη στο πεζοδρομιο πανω απο…..
ενα σκυλακι. Σταματησα διπλα με το αυτοκινητο να ρωτησω τι εγινε και μου ειπαν πως ενω πριν λιγο ηρθε σε αυτους το σκυλι ΦΙΛΙΚΟΤΑΤΟ και τους εκανε ΧΑΡΕΣ και παιζανε μαζι αμεσως μετα επεσε κατω και αρχισε να κανει σπασμους (δειγμα δηλητηριασης). Ενω ολοι περνουσαν απο διπλα σχεδον αδιαφορα ενας μονο παλευε απο την αρχη να κανει το σκυλακι να ξερασει μπας και γλιτωσει απο το φαρμακο αν και ηδη ειχε αρχισει να κανει δραση. Τελικα μετα απο λιγη ωρα το σκυλακι υπεκυψε στην χωρις τελους γελοιοτητα και διαστροφη των ανθρωπων εχοντας περασει μια βασανιστικη ωρα ξεψυχωντας με σπασμους, και βγαζοντας αφρους και αιμα απο το στομα και τη μυτη. Τετοια γεγονοτα και πραξεις στην εποχη μας ειναι το λιγοτερο διεστραμμενες και δεν γινονται απο ανθρωπους ισορροπημενους (για να μην πω τιποτα χειροτερο). Το γεγονος με εξοργισε περα απο την στεναχωρια που μου προκαλεσε γιατι εχω και εγω σκυλι κατοικιδιο αλλα και αποθεμα ψυχης πολυ μεγαλυτερο απο τα κτηνη που προσφευγουν σε τετοιου ειδους ενεργειες για να απαλαχτουν απο τα ζωα. Επισυναπτω και μια φωτο απο το σκυλακι και αν τυχον καποιος ξερει τον ιδιοκτητη του η ποιος μπορει να το δηλητηριασε να το καταγγειλει. Θα ηθελα να το δημοσιευσετε στο blog σας για να διαδοθει στην περιοχη και να σταματησουν τετοιες πραξεις και ακομα καλυτερα να αρχισουν να τιμορουνται οι εγκληματιες. Σας ευχαριστω πολυ! 
Δημήτρης Δ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *