Υλικά
1 φιλέτο κοτόπουλο
½ φλ. λευκό κρασί
2 κ.σ. μουστάρδα
2 κλων. φρέσκο θυμάρι
Αλάτι, πιπέρι
2 λεμόνια
1 ζωμό κότας Knorr “Σπιτικός”
Ελαιόλαδο Άλτις
Εκτέλεση
Κόβουμε το φιλέτο κοτόπουλου σε μεγάλες μπουκιές.
Σε βαθύ τηγάνι ζεσταίνουμε λίγο ελαιόλαδο και σωτάρουμε το κοτόπουλο μέχρι να ροδίσει από όλες τις πλευρές.
Σβήνουμε με το λευκό κρασί, προσθέτουμε αλατάκι, περιμένουμε να εξατμιστεί το κρασί, συμπληρώνουμ λίγο ζεστό νερό (για να μη σταματήσει ο βρασμός) περίπου ένα φλιτζάνι, και στη συνέχεια ρίχνουμε τη μουστάρδα και φυλλαράκια θυμαριού πολύ ψιλοκομμένα.
Προσθέτουμε λίγο φρεκοτριμμένο πιπέρι και ανακατεύουμε ανακινώντας το τηγάνι για να δέσουν όλα τα υλικά και να σκεπαστούν τα φιλέτα με σάλτσα.
Λίγο πριν κατεβάσουμε το τηγάνι από τη φωτιά προσθέτουμε ένα σφηνάκι χυμό λεμονιού.
Κατεβάζουμε από τη φωτιά και σερβίρουμε.
chefonair.gr
Επιμέλεια: Ο.Ν.
Αφήστε μια απάντηση