ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Ο Αργύρης Καλοσόπουλος και πάλι στην προεδρεία του Ολυμπιακού Λουτρού

Ο Αργύρης Καλοσόπουλος και πάλι στην προεδρεία του Ολυμπιακού Λουτρού

Στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Ημαθίας επανήλθε ο Ολυμπιακός Λουτρού. 

Ο Αργύρης Καλοσόπουλος ανέλαβε και πάλι πρόεδρος της ιστορικής ομάδας με συμμετοχή και βοήθεια ποδοσφαιριστών και ανθρώπων του χωριού.

Σε σύντομο χρονικό διάστημα ο κ. Καλοσόπουλος κατάφερε να δημιουργήσει την ομάδα για να προλάβει τη συμμετοχή στη Γ’ κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας όπου έδωσε ήδη τον πρώτο της αγώνα.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Λουτρού ευχαριστεί πολύ όσους βοήθησαν και συνεχίζουν να βοηθάνε την προσπάθεια και καλεί τον κόσμο να στηρίξει την ομάδα.

3 Comments

  • δραστηριοτατος και ακουραστος τετοιοι επρεπε να υπαρχουν κι αλλοι μπραβο του

  • Να μας πει πρώτα, πως τον παραίτησαν από την ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ, ενώ είχε εκλεγεί, και γιατί παράτησε την ομάδα τότε και μετά θα τον βοηθήσουμε.

  • Σας τα είπε μωρέ με την ένωση γτ λόγο..με τόση δυσοσμία στην ένωση καθαρή άνθρωποι δεν χωράνε απλά και λιτά.. Δεν τον παραιτησε κανένας και ούτε των βοήθησε, η ομάδα του ΛΟΥΤΡΟΥ δεν την παράτησε κανένας.. Μια χρονιά άλλαξε ΔΣ, την άλλη σταμάτησε λόγω covit, και μια χρονιά δεν δήλωσε συμμετοχή και κατεβαίνει Γ κατηγορία τώρα. Μακάρι να υπάρχουν και άλλοι που να βοηθάνε τα χωριά τους και τις ομάδες, και αν έχεις απορίες ρώτα τον ίδιο τι ακριβώς έγινε, είναι πολύ συμπαθής και αληθινός.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *