ΤΟΠΙΚΑ posted by

ΠΑΣΧΑΛΙΔΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ: Η νέα διαιτολόγος – διατροφολόγος της Αλεξάνδρειας (φώτο)

ΠΑΣΧΑΛΙΔΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ: Η νέα διαιτολόγος – διατροφολόγος της Αλεξάνδρειας (φώτο)

Η Εμμανουέλα Πασχαλίδου είναι πτυχιούχος διαιτολόγος – διατροφολόγος του Ανώτατου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης. Έχει παρακολουθήσει πλήθος συνεδριών που αφορούν την παιδική παχυσαρκία και την αθλητική διατροφή. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια πάνω στην ψυχολογία της διατροφής, τη διευθέτηση αρμονικής σχέσης μεταξύ ειδικού και ασθενούς αλλά και την πρόληψη της παιδικής και εφηβικής παχυσαρκίας. Συνεχίζει να παρακολουθεί συνέδρια και σεμινάρια με θέμα την διατροφική υγεία των ατόμων σε κάθε κατηγορία και ασχολείται ενεργά με το οξειδωτικό στρες και την αντιοξειδωτική διατροφή και wellbeing.

Η πρακτική της άσκηση πραγματοποιήθηκε στο διαιτολογικό κέντρο Taste And Diet όπου και της δόθηκε η δυνατότητα να έρθει σε άμεση επαφή με το αντικείμενο των σπουδών της. Από το 2005 ως το 2011 εργάστηκε ως προϊσταμένη του διαιτολογικού τμήματος. Η θέση αυτή της πρόσφερε μεγάλη επαγγελματική εμπειρία καθότι αντιμετώπισε πολύ μεγάλο αριθμό περιστατικών, τόσο παθολογικών όσο και φυσιολογικών καταστάσεων αναφορικά με τη διατροφή.

Έχει επανειλημμένα κληθεί να παρουσιάσει θέματα διατροφής σε τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές. (Alpha, Μακεδονία TV)

Αυτή τι στιγμή διατηρεί το προσωπικό της γραφείο στο κέντρο της Αλεξάνδρειας, στην Βετσοπούλου 73.

Πασχαλίδου Εμμανουέλα

Διαιτολόγος – Διατροφολόγος

Βετσοπούλου 73, Αλεξάνδρεια

Facebook: Κλικ ΕΔΩ (ενημερωθείτε για διατροφικά tips και συνταγές)

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 23334006276978045920

4 Comments

  • H ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ!!! ΚΑΤΕΡΙΝΑ

    • Μου έμαθε να τρώω σωστά!

  • Πολυ ομορφη!

  • Εμμανουελα σ’ευχαριστουμε για ολα!!!Εισαι η καλυτερη με διαφορα…-20 κιλα σε 6 μηνες!!!Με σωστη,υγιεινη διατροφη χωρις καμια υπερβολη ή πεινα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *