ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ posted by

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αυτά τα κατεψυγμένα λαχανικά από τα LIDL μην τα φάτε (φώτο)

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αυτά τα κατεψυγμένα λαχανικά από τα LIDL μην τα φάτε (φώτο)

Ο ΕΦΕΤ ενημερώθηκε από την εταιρεία “LIDL HELLAS & ΣIA O.E.” σχετικά με την προληπτική ανάκληση μίγματος κατεψυγμένων λαχανικών, το οποίο ενδέχεται να περιέχει τον παθογόνο μικροοργανισμό Listeria monocytogenes.

Πρόκειται για μίγμα κατεψυγμένων λαχανικών, με εμπορική ονομασία “Freshona” σε συσκευασία των 1000g, ανεξαρτήτως ημερομηνίας λήξης, το οποίο διακινήθηκε μέσω του βελγικού ομίλου “Greenyard N.V.”.

Η επιχείρηση έχει ήδη ξεκινήσει την ανάκληση του ανωτέρω προϊόντος, ενώ από πλευράς ΕΦΕΤ βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι.

Καλούνται οι καταναλωτές, οι οποίοι έχουν προμηθευτεί το αναφερόμενο προϊόν (φωτογραφία κάτωθι), να μην το καταναλώσουν.

6 Comments

  • ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ! ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΑ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΜΟΥ ΤΩΡΑ …

  • Ποιος πάει και ψωνίζει στα γερμανικά Lidl, ήθελα νά ‘ξερα! Μόνο το ΦΠΑ δίνουν στο ελληνικό κράτος. Την φορολογία ως επιχείρηση την γλυτώνουν, επειδή τάχα πληρώνουν κάθε χρόνο αστρονομικό ποσό για την χρήση του ονόματος. Ε όχι και να κάνουμε τους Γερμανούς , που μας μισούν, μάγκες. Και σιγά την ποιότητα!

  • συμφωνω κακονικα πρεπει απο τα μπακαλικα και νομιζω οτι συμφερει

  • Συνέχεια προβληματικά τρόφιμα στα lidl. Δεν μπορώ να φανταστώ γονείς που δίνουν τρόφιμα στα παιδιά τους απο αυτή τη σαβούρα!

  • Ποιός πάει κ ψωνίζει στο Lidl της πόλης μας; Όλη η Αλεξάνδρεια κ τα περίχωρα.Καθε μέρα γίνεται χαμός κυρίως τις μέρες που πληρώνεται ο κόσμος γίνεται το αδιαχώρητο.

    • πάτε τη μέρα που πληρώνονται οι δικαιούχοι του επιδόματος ΚΕΑ κ θα δείτε τι επικρατεί,δεν έχει καν θέση για να παρκάρεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *