ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η είδηση της επανάληψης των εκλογών στον δήμο Αλεξάνδρειας

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η είδηση της επανάληψης των εκλογών στον δήμο Αλεξάνδρειας

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον υποδέχτηκαν την είδηση της επανάληψης των δημοτικών εκλογών στον δήμο Αλεξάνδρειας όλα τα ηλεκτρονικά μέσα της χώρας μας.

Η είδηση “έπαιξε” σε όλα τα μεγάλα site της Ελλάδος τα οποία αναφέρθηκαν στην επανάληψη της διεξαγωγής των δημοτικών εκλογών στον δήμο μας.

Μάλιστα αρκετά ήταν τα μέσα που αναφέρθηκαν στην ανάρτηση της Δώρας Κουρκουτά με το δώρο του Άη Βασίλη που δημοσιεύθηκε στους λογαριασμούς των social media της κυρίας Κουρκουτά.

7 Comments

  • Γίναμε ξεφτίλα στο πανελλήνιο δηλαδή.Εμ που αλλού θα είχαμε πρωτιά?
    Απ την Σκύλα στην Χάρυβδη. Καμία προκοπή αυτό το έρμο το Ρουμλουκι

    • Ετσι ακριβως συμπολιτη στο ερμο το ρουμλουκι -ουτε ακομα γιδας- ουτε αλεξανδρεια -ακομα ρουμλουκιον. Ποιος μας υποβιβασε τα τελευταια 10 χρονια το ξερουμε ;

  • Νομιζω πως η αποφαση κανει “ξεφτιλα” (δεν μου αρεσει η εκφραση και δεν την υιοθετω) αυτους που την απεκλεισαν (και οι κρινοντες κρινονται) και αυτους που θεωρουσαν και απεκλειαν τη δικαιωση της.

  • ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ. ΚΑΙ ΣΕ ΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΝΆΛ ΤΟ ΈΧΟΥΝ ΑΝΑΦΈΡΕΙ. ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΠΑΡΈΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΆΝΕΙ ΤΊΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ

  • Και σχολίασαν εδώ όλοι οι “καλοί” πολίτες της Αλεξάνδρειας.Ειλικρινα περιμένω αν κ ξέρω ποια περιοχή της Αλεξάνδρειας θα επωφεληθεί από την εκλογή της Δώρας ως Δήμαρχος.Και λυπάμαι που βλέπω καταστηματαρχες-ισες να ασχολούνται κ να σχολιάζουν αρνητικά τον νυν Δήμαρχο κ τους ψηφοφόρους του με άθλια σχόλια,που κ αυτοί ανήκουν στο πελατολόγιο τους.Αλλα μην αναρωτηθητε μετά γιατί δεν θα στηρίξουν την επιχείρηση σας.Αναφερομαι κ σε ελεύθερους επαγγελματίες.Οκ είστε αγανακτισμένοι αλλά κακώς εκτιθεστε κάποιοι.Και μαλιστα με άσχημο τρόπο.Αν εκλεγεί Δήμαρχος η Κυρία Δώρα εύχομαι να αναπλάσει με έργα τον Δήμο μας..

  • Αγαπημένοι μου από τον δικό μου τοπο.ζω μακρυά και διαβάζω τα σχόλια σας και το Αλεξάνδρεια γίδας,πρεπει να καμαρώνουμε για το Ρουμλούκι είναι η δύναμη κάτω από τα χωριά της Βέροιας και ειδικά η Αλεξάνδρεια με την παραδοσιακή φορεσιά πήρε το πρώτο βραβείο στον κόσμο..στις γιορτές ήμουν επ;άνω πιστέψτε είδα το ΛΟΝΑΠ και ανάτριχιασα με τους χορους…επιτρέψτε μου να πάμε και λίγο παρακάτω στα λόγια μου,τη Δώρα τη Κουρκουτα τη γνωρίζω από μικρή,είναι κορίτσι με αξία ήθος,παιδεία,αγωνίστρια με μόρφωση ,και πάντα ήθελε στα δύσκολα να μας έχει πρώτους..αγαπημένοι μου αφήστε τους δημοσιογράφουςειμαστε τόπος Μ Αλεξανδρου

  • εχουν αφησει το δημο και τα χωρια στο ελεος του θεου ανυπαρκτοι με αθλια συμπεριφορα ολοι στην παραταξη Γκυρινη χωρις να ειμαι με κανενος το μερος απλα λεμε τι ζουμε..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *