ΑΓΡΟΤΙΚΑ posted by

Στην Κουλούρα συναντήθηκε με τους αγρότες ο Κασσελάκης – ανέβηκε σε τρακτέρ για να δει πόσο παλιό είναι!

Στην Κουλούρα συναντήθηκε με τους αγρότες ο Κασσελάκης – ανέβηκε σε τρακτέρ για να δει πόσο παλιό είναι!

Επίσκεψη αστραπή στην Ημαθία πραγματοποίησε το μεσημέρι του Σαββάτου 3 Φεβρουαρίου 2024 ο Στέφανος Κασσελάκης, μια μέρα μετά τον Νίκο Ανδρουλάκη (κλικ ΕΔΩ).

Οι πολιτικοί αρχηγοί στο πλαίσιο της Agrotica στη Θεσσαλονίκη, πραγματοποιούν επισκέψεις σε νομούς της Μακεδονίας, για να συμμετέχουν σε εκδηλώσεις των κομμάτων τους ή να επισκεφθούν αγροτικά μπλόκα.

Όπως αναφέρει το veriotis.gr, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. κατευθυνόμενος στην Καστοριά για την κοπή πίτας της Νομαρχιακής Επιτροπής, σταμάτησε στην Κουλούρα, στο μπλόκο που έχουν στήσει εδώ και μια εβδομάδα οι αγρότες και συνομίλησε μαζί τους για περίπου μισή ώρα.

Τον Στέφανο Κασσελάκη συνόδευε η βουλευτής Πέλλας και γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρα Τζάκρη, η οποία έφτασε αρκετή ώρα νωρίτερα από τον πρόεδρο και άκουσε αρκετά παράπονα από τους συγκεντρωμένους αγρότες.

Τον Στέφανο Κασσσελάκη, υποδέχθηκε αρχικά ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Γεωργών Βέροιας Τάσος Χαλκίδης που του παρέδωσε τα αιτήματα των αγροτών, μαζί με την πρόεδρο της Κουλούρας Παρασκευή Στεργιοπούλου.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε με κάποιους αγρότες, ενώ δεν δίστασε να ανέβει και σε ένα τρακτέρ, όταν ο ιδιοκτήτης του θέλησε να του δείξει τον παλαιωμένο εξοπλισμό που διαθέτουν οι περισσότεροι αγρότες, όπως το συγκεκριμένο που όπως ενημερώθηκε είναι από το ’60.

Λίγο πριν αποχωρήσει, ο Στέφανος Κασσελάκης κάλεσε τους αγρότες να συνεχίσουν τον αγώνα τους και ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι δίπλα τους. Αμέσως μετά, πριν πάρει τον δρόμο για Καστοριά, επισκέφθηκε το μπλόκο του Μακροχωρίου.

Δείτε εικόνες:

2 Comments

  • Γιατί κοροϊδεύετε τον κόσμο ; ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΊΤΕ ΠΌΣΑ ΠΕΡΝΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΌΝΟ ΚΑΙ ΠΟΣΌ ΟΙ ΦΟΥΚΑΡΑΔΕΣ ΑΓΡΌΤΕΣ ;

    • Γιατί έτσι έχει το έθιμο και φτου κι απ’ την αρχή……… Δυστυχώς……

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *