ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ posted by

Αγγλικά ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ: Δόθηκαν τα πτυχία και οι έπαινοι της περσινής χρονιάς!

Αγγλικά ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ: Δόθηκαν τα πτυχία και οι έπαινοι της περσινής χρονιάς!

Σε μια κατάμεστη αίθουσα του δημαρχείου Αλεξάνδρειας, τα Αγγλικά ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ έδωσαν τα πτυχία και τους επαίνους της περσινής χρονιάς την Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024.

Πριν την έναρξη της εκδήλωσης, ο κ. Κώστας Μιχαλόπουλος τόνισε ότι ο ίδιος και ο αδερφός του Θωμάς διδάσκουν με βάση έγκυρα και γνωστά Πτυχία και όχι απαραίτητα ‘εύκολα’. Ανέφερε τα δωρεάν τμήματα Pre-Junior για μαθητές Α’ και Β’ τάξης Δημοτικού καθώς και τις άλλες γλώσσες που διδάσκονται, όπως Γερμανικά, Ισπανικά και Ιταλικά.

Εκτός από τα Πτυχία Lower, Proficiency, CAMBRIDGEYLE και VELLUM (για τα οποία ο Κ. Μιχαλόπουλος ανέφερε τον αείμνηστο συμπολίτη μας Νίκο Τάκη και προκάλεσε έντονο χειροκρότημα),  δόθηκαν οι έπαινοι για τους μαθητές που διακρίθηκαν στο Διεθνές Debate Festival, στο Cuddles for Cancer στο οποίο οι μαθητές έφτιαξαν και έστειλαν κουβέρτες σε ιδρύματα, στο Anti-bullying Ambassador Training, στο Lord Byron vs Bullying ενώ αναφέρθηκε και στο Teacher’s Hub το οποίο διοργάνωσε 3 διαδικτυακά σεμινάρια για Γονείς με θέματα Παιδοψυχολογίας.

Παρόντες στην εκδήλωση ο κ. Γιώργος Μιχαλόπουλος με τη σύζυγο του Ζωή, οι οποίοι ίδρυσαν τη Σχολή πριν 51 χρόνια και η παλιά γραμματέας κυρία Ασπασία!

Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές!

Δείτε εικόνες:

3 Comments

  • Συγχαρητήρια για την τεράστια προσπάθεια που κάνετε.Συνεχιστε αυτό το όμορφο ταξίδι της γνώσης

  • Τα συγχαρητήριά μου στον συμμαθητή μου Γιώργο Μιχαλόπουλο.

  • Δωρεάν μάθηματα παρέχονται μόνο στην Pre Junior?
    Για ευπαθείς ομάδες και άπορους θα μπορούσατε να κάνετε κάτι?
    Η γνώση θα έπρεπε να μεταδίδεται αφιλοκερδώς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *