ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Φιλικό της U16 του ΑΘΛΟΥ με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη

Φιλικό της U16 του ΑΘΛΟΥ με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη

Φιλική αναμέτρηση με την αντίστοιχη ομάδα του ΠΑΟΚ έδωσε την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2024 η Παιδική ομάδα U 16 του ΑΘΛΟΥ Αλεξάνδρειας στο PAOK SPORTS ARENA.

Σε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι οι αθλητές του ΑΘΛΟΥ είχαν την ευκαιρία να τσεκάρουν τις δυνατότητες τους απέναντι στους διεθνείς και υψηλού επιπέδου αθλητές του ΠΑΟΚ.

Οι κόουτς Αγγέλης και Σιτσάνης χρησιμοποίησαν όλους τους διαθέσιμους παίχτες από την προσπάθεια των οποίων έμειναν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι.

Ο κόουτς Αγγέλης μετά το παιχνίδι δήλωσε: ” Ήταν ένα πολύ εποικοδομητικό παιχνίδι,αν και στην αρχή της προετοιμασίας μας,με μια ομάδα που συγκαταλέγεται στα φαβορί για την κατάκτηση του πανελλήνιου τίτλου. Τέτοια παιχνίδια αποτελούν ξεχωριστές εμπειρίες για τα παιδιά και τους βοηθούν να ανέβουν επίπεδο. Ευχαριστούμε τον ΠΑΟΚ και τους προπονητές του Δημήτρη Σταυρόπουλο και Ευρυπίδη Μελετιάδη καθώς και τον υπεύθυνο των αναπτυξιακών ηλικιών Γιώργο Βαλαβανίδη για την διεξαγωγή του φιλικού και την άψογη φιλοξενία”.

Η προετοιμασία της παιδικής ομάδας συνεχίζεται και ήδη έχουν προγραμματιστεί φιλικά παιχνίδια και με άλλες ομάδες ανάλογης εμβέλειας.

Δείτε εικόνες:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *