ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Αλεξάνδρεια-Καμπανιακός 3-1: Δείτε τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις του αγώνα!

Αλεξάνδρεια-Καμπανιακός 3-1: Δείτε τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις του αγώνα!

Υποσχέσεις για τη συνέχεια άφησε η Αλεξάνδρεια στη φιλική αναμέτρηση με τον Καμπανιακό. 

Η αναμέτρηση διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο Αλεξάνδρειας, με την ομάδα του Δημήτρη Πρίντζιου να επικρατεί με 3-1 κάνοντας μία πολύ καλή εμφάνιση. 

Στο πρώτο μέρος η Αλεξάνδρεια είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης, περιορίζοντας την ομάδα του Καμπανιακού που παρουσιάστηκε με πολλές ελλείψεις σε παθητικό ρόλο. Οι “πράσινοι” ήταν αυτοί που κυνηγούσαν με αξιώσεις το πρώτο γκολ της αναμέτρησης δημιουργώντας επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά από την εστία των φιλοξενούμενων, χωρίς όμως να καταφέρνουν να σκοράρουν.

Καλύτερες στιγμές για τους γηπεδούχους με τον Δημόπουλο Άγγελο και Γιάννη Πιπιλιάρη, όμως η μπάλα και στις δύο περιπτώσεις σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Καμπανιακού.

Στην επανάληψη οι δυο προπονητές πραγματοποίησαν πολλές αλλαγές με τους φιλοξενούμενους να δίνουν χρόνο συμμετοχής σε πολλά νεαρά παιδιά.

Η Α.Ε. Αλεξάνδρειας συνέχισε με τον ίδιο ρυθμό και στο δεύτερο μέρος, όμως κόντρα στην ροή του παιχνιδιού και μετά από τραγικό λάθος του τερματοφύλακα Γκάρα βρέθηκε πίσω στο σκορ 0-1.

Αυτό, όμως, δεν πτόησε τους γηπεδούχους και λίγο αργότερα με τον Δημόπουλο μετά από μπαλιά “πάρε-βάλε” του Γιάννη Πιπιλιάρη έφτασαν στην ισοφάριση σε 1-1.

Οι “πράσινοι” κυνήγησαν το δεύτερο γκολ και κατάφεραν να το πετύχουν με τον Καραγιάννη να πλασάρει σωστά από κοντινή απόσταση και να βάζει για πρώτη φορά την ομάδα του μπροστά στο σκορ με 2-1.

Το 3-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα σημείωσε ο Αρβανιτίδης με κεφαλιά λίγο πριν το τέλος της αναμέτρησης μετά από ωραία εκτέλεση φάουλ του Πιπιλιάρη.

Δείτε τα γκολ του αγώνα:

Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ από την αναμέτρηση στο sportsfan.gr κάνοντας κλικ ΕΔΩ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *