ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Μία ακόμα ισοπαλία για την Αλεξάνδρεια – δείτε πλούσιο ρεπορτάζ από την Ηγουμενίτσα!

Μία ακόμα ισοπαλία για την Αλεξάνδρεια – δείτε πλούσιο ρεπορτάζ από την Ηγουμενίτσα!

Ηγουμενίτσα αποστολή: 

Μάκης Σαπουνόπουλος,

Με το αγαπημένο της 1-1 πήρε για τρίτη διαδοχική αγωνιστική τον βαθμό της ισοπαλίας η Αλεξάνδρεια, η οποία αντιμετώπισε για την 3η αγωνιστική στον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής τον Θεσπρωτό στην Ηγουμενίτσα.

Για ακόμη μια φορά, το σύνολο του Δημήτρη Πρίντζιου παρουσίασε πολύ καλό πρόσωπο, ωστόσο έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας, παρά την εξαιρετική εμφάνιση.

Ο αγώνας, ουσιαστικά, κρίθηκε από την έναρξή του. Η Αλεξάνδρεια μπήκε νωχελικά στο ματς και πολύ γρήγορα το πλήρωσε δεχόμενη το 1-0 από τον Μπάλο στο 8′. Ωστόσο, η αντίδρασή της ήταν άμεση και όχι μόνο ισοφάρισε μετά από τρία λεπτά με τον Πιπιλιάρη, αλλά πήρε τον πλήρη έλεγχο της αναμέτρησης, όντας αρκετά επιθετική, αλλά όχι αποτελεσματική.

Στο δεύτερο 45λεπτο η απόδοσή της ανέβηκε κατακόρυφα χάνοντας πολλές και σημαντικές ευκαιρίες, με σπουδαιότερη αυτή του Λίτσι που αναχαιτίστηκε από την αντίπαλη άμυνα ακριβώς πάνω στη γραμμή.

Η επιθετική δυστοκία κράτησε τις δύο ομάδες ισόπαλες και το τελικό 1-1 αδικεί την εμφάνιση των πρωταθλητών Ημαθίας, κάτι που αναγνώρισε και ο σπουδαίος Χουάν Ραμόν Ρότσα.

Δείτε το ρεπορτάζ του αγώνα από την αποστολή του Μάκη Σαπουνόπουλου στην Ηγουμενίτσα κάνοντας κλικ ΕΔΩ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *