ΖΩΔΙΑ posted by

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 21 Οκτωβρίου

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 21 Οκτωβρίου

ΚΡΙΟΣ.

Γενικά

Η Σελήνη στους Διδύμους σε σύνοδο με το Δία, φίλε Κριέ, ενεργοποιεί θέματα επικοινωνίας, συναντήσεων και μάθησης. Η Δευτέρα είναι άριστη για εσένα που προσπαθείς να επιλύσεις γραφειοκρατικά ζητήματα. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να ασχοληθείς με οτιδήποτε απαιτεί καθαρή σκέψη και γρήγορη δράση, ιδιαίτερα αν προσπαθείς να επιλύσεις τυπικά θέματα. Οι συζητήσεις ρέουν εύκολα και μπορείς να εκφράσεις τα συναισθήματά σου με άνεση. Αν έχεις κάποια συνάντηση ή πρέπει να προχωρήσεις σε σημαντικές συζητήσεις, η ημέρα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου υπάρχει μία δόση χαράς και ανοιχτής επικοινωνίας με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος, η ημέρα είναι ιδανική για νέες γνωριμίες, καθώς η ανοιχτή και ευχάριστη διάθεσή σου προσελκύει τους άλλους.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά, μπορείς να διεκπεραιώσεις με επιτυχία κάθε είδους επικοινωνιακές διαδικασίες και συναντήσεις. Επίσης, είναι μια καλή στιγμή για να σκεφτείς και ορίσεις τα επαγγελματικά σου σχέδια.

ΤΑΥΡΟΣ.

Γενικά

Αγαπημένε Ταύρε, σήμερα Δευτέρα, η Σελήνη στους Διδύμους σε σύνοδο με το Δία θα βοηθήσει και την ψυχολογική σου κατάσταση και τον υλικό σου κόσμο. Υπάρχει μία σχετική εύνοια στην απόκτηση αντικειμένων και σου ανεβάζουν τη διάθεση. Η αυτοπεποίθησή σου τονώνεται μέσα από την επικοινωνία και την αναζήτηση νέας γνώσης. Αυτή η ενέργεια σε κάνει να νιώθεις πιο σίγουρος για τις αποφάσεις σου, ενώ η απόκτηση αντικειμένων ή η ικανοποίηση υλικών αναγκών ενισχύει τη διάθεσή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, η επικοινωνία με το ταίρι σου γίνεται πιο άνετη και σου δίνεται η ευκαιρία να μοιραστείς σκέψεις και συναισθήματα. Αν είσαι ελεύθερος, η διάθεση να αναζητήσεις νέες γνώσεις ή εμπειρίες μπορεί να σε οδηγήσει σε ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα, η σύνοδος αυτή σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις προόδους και να νιώσεις μεγαλύτερη ασφάλεια με τα σχέδιά σου. Η εύνοια που δέχεσαι σήμερα μπορεί να αφορά την επίτευξη οικονομικών στόχων.

ΔΙΔΥΜΟΣ.

Γενικά

Αγαπητέ Δίδυμε, η Σελήνη και ο Δίας σε σύνοδο από το δικό σου ζώδιο, σήμερα Δευτέρα, φωτίζουν με χαρά τις προσωπικές σου επιθυμίες. Η εύνοια στα προσωπικά και τα επαγγελματικά σου είναι εμφανής, κι αυτό είναι αποτέλεσμα της αισιόδοξης στάσης σου πως μπορείς να τα καταφέρεις. Παράλληλα, μαγνητίζεις πιθανούς θαυμαστές και σου είναι πιο εύκολο να γίνεις αρεστός σε τρίτους, είτε αν αυτό αφορά φιλικά πρόσωπα, είτε συνεργάτες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα ερωτικά σου είναι γεμάτα ζωντάνια κι ενέργεια. Θα χρειαστεί, βέβαια να δράσεις υπεύθυνα απέναντι στο ταίρι σου ή τις πολλαπλές κατακτήσεις σου, αποφεύγοντας να υποκύψεις σε ερωτικούς πειρασμούς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου, μέσα από ευχάριστες επαφές έχουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Είναι σημαντικό για εσένα να προβάλλεις τα δυνατά σου στοιχεία και να αναγνωριστείς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ.

Γενικά

Καρκίνε, η Σελήνη και ο Δίας στους Διδύμους σε κάνει να θέλεις να εξερευνήσεις τα βάθη της ψυχής σου, όπου οι μονόλογοι γίνονται πιο έντονοι στο πίσω μέρος του μυαλού σου. Παρόλα αυτά η διάθεσή σου παραμένει καλή και θέλεις ν εξερευνήσεις τον κόσμο μέσα από την ψυχή σου και το πώς αναλύεις διάφορες καταστάσεις. Αυτή η πνευματική αναζήτηση, σήμερα Δευτέρα, σε οδηγεί να δεις τον κόσμο με διαφορετική ματιά, εστιάζοντας στη ψυχή και στις λεπτές αποχρώσεις των συναισθημάτων σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, η ενδοσκόπηση μπορεί να σε κάνει να νιώσεις μια βαθύτερη σύνδεση με τον σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος, αυτή η διαδικασία ψυχικής εξερεύνησης σε κάνει να αναζητάς βαθύτερες συζητήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η αναλυτική σου διάθεση σε βοηθά να δεις τις καταστάσεις πιο ξεκάθαρα και να επεξεργαστείς δεδομένα με τρόπο που μπορεί να σε οδηγήσει σε σοφές αποφάσεις στα επαγγελματικά, αλλά πρόσεξε τυχόν λάθη βιασύνης.

ΛΕΩΝ.

Γενικά

Φίλε Λέοντα, η σημερινή σύνοδος της Σελήνης με τον Δία σου χαρίζει μια έκρηξη εξωστρέφειας και ενισχύει τη φυσική σου λάμψη. Η επικοινωνιακή σου διάθεση είναι στα ύψη και γίνεσαι το επίκεντρο της προσοχής, καθώς οι άλλοι έλκονται από την ενέργεια και τη ζωντάνια σου. Οι κοινωνικές σου δεξιότητες και η αυτοπεποίθησή σου σε κάνουν ακόμα πιο δημοφιλή και αγαπητό στο περιβάλλον σου, σήμερα Δευτέρα. Εάν έχεις ήδη σύντροφο, η ενέργειά σου φέρνει ανανέωση και παιχνιδιάρικη διάθεση στη σχέση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, αυτή η εξωστρεφής διάθεση λειτουργεί ευεργετικά για τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος, έρχονται νέες γνωριμίες, καθώς η ακτινοβολία σου και η επικοινωνιακή σου δεινότητα κάνουν τους άλλους να σε πλησιάζουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά, η διάθεσή σου να επικοινωνήσεις και να συνεργαστείς με άλλους σε καθιστά πολύτιμο συνεργάτη. Η αισιοδοξία σε κινητοποιεί να προωθήσεις τις ιδέες σου και να κερδίσεις την υποστήριξη των συναδέλφων ή των ανωτέρων σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ.

Γενικά

Παρθένε, στο προσκήνιο έρχονται τα επαγγελματικά σου, σήμερα Δευτέρα, με την σύνοδο μεταξύ της Σελήνης και του Δία στους Διδύμους. Η κοινωνική σου εικόνα ενδυναμώνεται και είσαι τόσο αποτελεσματικά επικοινωνιακός που καταφέρνεις να κερδίσεις μέχρι και τους πιο απαιτητικούς ανθρώπους. Η οργάνωση και η προσοχή στη λεπτομέρεια σε κάνουν ακόμα πιο αξιόπιστο, ενώ η ευελιξία σου σου επιτρέπει να προσαρμόζεσαι σε διαφορετικές καταστάσεις και να κερδίζεις την εμπιστοσύνη ακόμα και των πιο απαιτητικών ανθρώπων.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα ερωτικά σου παραμένουν λιγάκι αδιάφορα, μιας και η ενέργειά σου δεν στρέφεται προς τα εκεί. Η κοινωνική σου εικόνα είναι σημαντική και θέλεις να βρίσκεσαι γύρω από άτομα ικανά να την βελτιώσουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά, η μέρα προσφέρει εξαιρετικές ευκαιρίες για να ενδυναμώσεις την παρουσία σου και να προωθήσεις τα σχέδιά σου. Η ικανότητά σου να πείθεις τους άλλους και να παρουσιάζεις τις ιδέες σου με σαφήνεια σε κάνει να ξεχωρίζεις.

ΖΥΓΟΣ.

Γενικά

Αγαπημένε μου Ζυγέ, η Δευτέρα έρχεται με ευχάριστες προοπτικές, και η διάθεσή σου για προσωπική ανάπτυξη και επέκταση είναι έντονη. Τα ταξίδια, είτε πραγματικά είτε νοητά, σε γοητεύουν, και η αναζήτηση γνώσης σε γεμίζει με χαρά και αίσθημα πληρότητας. Αυτή η μέρα είναι ιδανική για να στρέψεις το βλέμμα σου προς την προσωπική σου ανάπτυξη, ενώ η ιδέα της επέκτασης, είτε μέσω νέων εμπειριών είτε μέσω της γνώσης, σε γεμίζει ενθουσιασμό.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά, η καρδιά σου χτυπά δυνατά, είτε για το αγαπημένο σου πρόσωπο είτε για ένα νέο άτομο που έχει ξυπνήσει τον ενθουσιασμό σου. Επιδιώκεις ερωτικές περιπέτειες που σε κάνουν να νιώθεις ζωντανός και παθιασμένος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά επενδύεις στις εμπειρίες και τη γνώση. Αν έχεις δική σου επιχείρηση προσπαθείς να την επεκτείνεις, αναζητώντας νέο πελατολόγιο ή προσπαθώντας να εισέλθεις σε νέες αγορές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ.

Γενικά

Η Δευτέρα είναι εδώ, Σκορπιέ μου και η σύνοδος της Σελήνης με το Δία σε κινητοποιεί να ασχοληθείς με οικονομικά ζητήματα, καθώς και να ξεπεράσεις φοβίες που δεν παραδεχόσουν. Το κλίμα δεν είναι και τόσο βαρύ. Η επιθυμία σου για ανοικτή επικοινωνία γίνεται ολοένα και μεγαλύτερη και αποτελεί το εισιτήριο προς την αυτογνωσία. Η αίσθηση της προόδου και της ανάκαμψης κυριαρχεί. . Ίσως να βρεις λύσεις σε θέματα που σε απασχολούν και να μπορέσεις να διαχειριστείς καλύτερα τους πόρους σου

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η ανοιχτή επικοινωνία στα ερωτικά το κλειδί που θα σε βοηθήσει να εμβαθύνεις στη σχέση σου. Αν είσαι μόνος, μπορεί να ανοίξεις την καρδιά σου σε νέες δυνατότητες και να προσελκύσεις ενδιαφέροντα πρόσωπα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα οικονομικά, αναλαμβάνεις πρωτοβουλίες και να αντιμετωπίσεις με θάρρος ζητήματα που σε απασχολούν. Βάζεις τάξη σε οικονομικές υποχρεώσεις ή να εξετάσεις νέες ευκαιρίες που μπορεί να σου προσφέρουν μακροπρόθεσμα οφέλη.

ΤΟΞΟΤΗΣ.

Γενικά

Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα η Δευτέρα με τη σύνοδο της Σελήνης με το Δία στους Διδύμους, απέναντί σου, αποτελεί την έναρξη πολλαπλών επαφών, γνωριμιών και συζητήσεων. Είναι μία στιγμή κινητοποίησης, όπου όμως, ενθουσιάζεσαι πολύ και θέλεις να καταπιαστείς με πολλές δραστηριότητες ταυτόχρονα. Δυστυχώς η ημέρα αποτελείται μονάχα από 24 ώρες, οπότε καλό θα ήταν να διαλέξεις τα πιο σημαντικά για εσένα. Η ημέρα είναι καλή για συναντήσεις, διαπραγματεύσεις και επίλυση διαφορών.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου είναι ευνοημένα, γιατί η θέλησή σου να επικοινωνήσεις ανοικτά και ζωηρά σε βοηθά να πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει σε ερωτικό επίπεδο. Αν έχεις δεσμό, η Δευτέρα είναι άριστη για διαλόγους με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά φρόντισε να κάνεις περισσότερες συναντήσεις με πελάτες ή πιθανούς συναδέλφους, γιατί τα ζητήματα συμφωνιών σήμερα μπορούν να τακτοποιηθούν πιο εύκολα. Αν θέλεις να κάνεις μία έναρξη συνεργασίας, η ημέρα θεωρείται καλή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ.

Γενικά

Αιγόκερε, σήμερα είναι όντως Τσαγκαροδευτέρα, αφού δίνεις σημασία περισσότερο στις λεπτομέρειες και τις καθημερινές σου υποχρεώσεις. Είσαι αποφασισμένος να βάλεις τάξη σε κάθε μικρό ζήτημα, να οργανώσεις τις εκκρεμότητές σου και να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό σε κάθε πρακτική πτυχή της ζωής σου. Η Σύνοδος της Σελήνης με το Δία στους Διδύμους προσφέρει ικανοποίηση στο τέλος της ημέρας που θα είναι το αποτέλεσμα της σκληρής σου δουλειάς και της υπευθυνότητας που σε χαρακτηρίζει.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου τα βάζεις για λίγο στην άκρη, παραμένοντας απορροφημένος από άλλα πράγματα. Δεν σου μένει ιδιαίτερος χρόνος για να ασχοληθείς με το ταίρι σου ή να φλερτάρεις, αλλά η ημέρα σου προσφέρει καλή διάθεση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό, συνδυάζοντας ιδιαίτερη οξυδέρκεια, προσοχή στην λεπτομέρεια και τακτ που σου προσφέρει η όψη της ημέρας. Αυτή η αφοσίωση στην τάξη και τη συνέπεια σε κάνει να νιώθεις ασφαλής και ολοκληρωμένος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ.

Γενικά

Αγαπητέ μου Υδροχόε, η Δευτέρα για εσένα προμηνύεται ιδιαίτερα ικανοποιητική και χαρούμενη. Η σύνοδος της Σελήνης με το Δία από τους Διδύμους αυξάνει την ερωτική σου διάθεση και τη δημιουργικότητα. Παράλληλα, ξυπνάει το παιδί μέσα σου και προσπαθείς να βρεις χαρά σε όσα κάνεις. Η δημιουργικότητά σου βρίσκεται στο ζενίθ, και νιώθεις την ανάγκη να πειραματιστείς, να παίξεις και να αφεθείς σε στιγμές απόλαυσης. Είναι μια μέρα που ξυπνάει το παιδί μέσα σου, και σε προτρέπει να βρεις χαρά και έμπνευση σε κάθε μικρή λεπτομέρεια της καθημερινότητας, δημιουργώντας έτσι στιγμές που θα γεμίσουν την ψυχή σου με ευτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, θα αναζητήσεις τρόπους να ανανεώσεις τη φλόγα μεταξύ σας, με αυθόρμητες κινήσεις και ρομαντικές εκπλήξεις. Αν είσαι ελεύθερος προσελκύεις νέα πρόσωπα που θα ενθουσιάσουν την καρδιά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά, μπορείς να βρεις έξυπνες λύσεις σε ζητήματα που σε απασχολούν. Προσεγγίζεις τα επαγγελματικά σου με θετική διάθεση, ενώ οι ιδέες σου μπορεί να κερδίσουν την προσοχή και την εκτίμηση των συναδέλφων ή των ανωτέρων σου.

ΙΧΘΥΣ.

Γενικά

Φίλε μου Ιχθύ, σήμερα Δευτέρα, το μυαλό σου περιστρέφεται γύρω από το παρελθόν, την οικογένεια και το σπίτι, καθώς αυτά τα θέματα αποκτούν ξεχωριστή βαρύτητα για εσένα. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Δία στους Διδύμους σε κάνει να αναζητάς την αίσθηση της ασφάλειας και της σταθερότητας. Είναι μια καλή μέρα για να εστιάσεις σε ό,τι σε κάνει να νιώθεις προστατευμένος και άνετος, να περάσεις χρόνο με αγαπημένα πρόσωπα ή να φέρεις αρμονία στον προσωπικό σου χώρο. Η αναζήτηση αυτής της εσωτερικής γαλήνης θα σε βοηθήσει να νιώσεις ολοκληρωμένος και συνδεδεμένος με τον εαυτό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα ερωτικά θέλεις κάτι σταθερό και ουσιαστικό. Αναζητάς μια σχέση που θα σου προσφέρει ασφάλεια και αμοιβαία εμπιστοσύνη. Αν είσαι ήδη σε σχέση, θα επιδιώξεις να εμβαθύνεις τη σύνδεσή σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά, βάζεις σε τάξη τις υποχρεώσεις σου και επενδύεις σε συνεργασίες ή έργα που έχουν μακροπρόθεσμη προοπτική. Η αποφασιστικότητά σου να εδραιωθείς σε ένα σταθερό επαγγελματικό περιβάλλον θα σου προσφέρει την ικανοποίηση που αναζητάς.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *