ΤΟΠΙΚΑ posted by

HEMPOIL Βέροια: Θεμελιώνοντας μια νέα προσπάθεια στον χώρο της υγείας σχετικά με την κάνναβη (φώτο)

HEMPOIL Βέροια: Θεμελιώνοντας μια νέα προσπάθεια στον χώρο της υγείας σχετικά με την κάνναβη (φώτο)

Από την Βέροια ξεκίνησε να απλώνεται στην Βόρεια Ελλάδα η εταιρία HEMBOIL SHOP που είναι η πρώτη που αδειοδοτήθηκε, ώστε να δημιουργήσει δίκτυο σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, με αντικείμενο την φαρμακευτική κάνναβη.

Η HEMBOIL έχει την αποκλειστική διάθεση, από Ευρωπαϊκές εταιρείες που είναι πολλά χρόνια στο χώρο των προϊόντων κάνναβης, όπως oi ENECTA, ELIXINOL, ENDOCA, TROMPETOIL  και η CANNABIOS,  που έχουν ως βασικό τους αντικείμενο τον CBD

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΟ CBD

Το CBD( κανναβιδιόλη) είναι μία ένωση, που παράγεται από το φυτό της κάνναβης, από 85 συστατικά του φυτού. Τα κανναβινοειδή που μπορούν, είτε να καταναλωθούν (φυτοκανναβινοειδη) είτε να παράγονται φυσικά από τον οργανισμό του ανθρώπου(ενδοκανναβινοειδη) είναι χημικές ενώσεις, που αλληλεπιδρούν με το κεντρικό ρυθμιστικό σύστημα του σώματος. Το σύστημα αυτό, είναι γνωστό ότι διαχειρίζεται την ομοιόσταση και επηρεάζει σωματικές διαδικασίες, όπως ο πόνος, η όρεξη, η διάθεση, ο ύπνος και άλλα. Αν και το σώμα μας μπορεί με φυσικό τρόπο να παράγει τα δικά του κανναβινοειδή του, δεσμεύουν τους υποδοχείς των κανναβινοειδών, τόσο στο κεντρικό νευρικό σύστημα, όσο και στο περιφερειακό νευρικό σύστημα το CBD βοηθά στην επανεκκίνηση του κεντρικού ρυθμιστικού συστήματος και παρέχει ισχυρά οφέλη.

HEMBOIL διαθέτει μία τεράστια γκάμα από προϊόντα, όπως έλαιο κάνναβης, κάψουλες crystal wax για ατμισμα, σπορέλαιο με κάνναβη, αλεύρι, πρωτεΐνη κάνναβης, αποφλοιωμένους σπόρους και πολλά ακόμη προϊόντα.

Όπως μας ενημέρωσε ο ιδιοκτήτης του καταστήματος Νικόλαος Παναγιωτόπουλος, ενώ το αγοραστικό κοινό στην αρχή φάνηκε κουμπωμένο και φοβισμένο, σε λίγο χρονικό διάστημα κατάλαβε και το αγκάλιασε, δημιουργώντας ένα νέο κλίμα στην αγορά της πόλης. Ερωτηθείς για το πώς σκέφτηκε να ασχοληθεί με το εν λόγω αντικείμενο, απάντησε πως πάντα πίστευε στον εναλλακτικό τρόπο για προβλήματα υγείας και για τη βελτίωση του σώματος, ενώ χρόνια παρακολουθούσε τον τρόπο αυτό στην Ευρώπη. Όταν λοιπόν άνοιξε το νομοθετικό πλαίσιο στην Ελλάδα, για την καλλιέργεια, τη μεταποίηση και την πώληση της βιολογικής και φαρμακευτικής κάνναβης, ξεκίνησε να ασχολείται με την πώληση. Δημιουργήθηκε έτσι το πρώτο κατάστημα στην Βέροια, το δεύτερο στην Κοζάνη, τα οποία αποτελούν και τα πρώτα κομμάτια της αλυσίδας HEMBOIL shop.gr.

O ιδιοκτήτης επίσης ρωτήθηκε, για το αν οι πελάτες βλέπουν οφέλη από την κάνναβη και μας απάντησε, ότι ο αριθμός των επισκεπτών στο κατάστημα, συνεχώς αυξάνεται. O ίδιος ανέφερε, πως δεν διεκδικεί το ρόλο, ούτε του γιατρού, αλλά ούτε και του φαρμακοποιού και πώς καλό είναι, αυτοί που χρησιμοποιούν τα προϊόντα, να συμβουλεύονται το γιατρό ή το φαρμακοποιό τους, για τα αποτελέσματα και τη βοήθεια που προσφέρουν τα εν λόγω προϊόντα. Το σίγουρο μέχρι στιγμής, είναι ότι ο κόσμος θέλει να ενημερώνεται για το εν λόγω προϊόν, κάτι που μπορεί να γίνει εύκολα, εντός των καταστημάτων που λειτουργούν. Το πιο ευχάριστο και συνάμα ενθαρρυντικό όμως, από την έναρξη της λειτουργίας, είναι ότι έχουν επισκεφθεί τα καταστήματα σύλλογοι, όπως ο Σύλλογος Καρκινοπαθών, ο σύλλογος Σκλήρυνσης Κατά Πλάκας και άλλοι σύλλογοι, όπως ο Σύλλογος Μαμάκα που έχει ως αντικείμενο τα παιδιά με ειδικές ανάγκες.

Κοινή διαπίστωση όλων είναι πλέον, ότι έπαψε ο κόσμος να δαιμονοποιεί την κάνναβη και με την ενημέρωση που έχει, αρχίζει σιγά-σιγά να καταλαβαίνει το τεράστιο όφελος του φυτού, σε όλους τους τομείς.

Η HEMBOIL SHOP βραβεύτηκε την χρονιά που μας πέρασε, από τον Στέλιο Χατζηιωάννου της Εasy Jet, σαν το επιχειρηματικό ξεκίνημα της χρονιάς 2018, μέσα στις δέκα καλύτερες εταιρείες της χώρας.

Όπως μας ενημέρωσε ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης Νικόλαος Παναγιωτόπουλος, η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα της αποκλειστικής συνεργασίας με φαρμακεία της επιλογής της, κάνοντας το δικό της δίκτυο, σε Ημαθία, Πέλλα, Κοζάνη και Πιερία. Επίσης ήδη έχει γίνει μια προεργασία, για επέκταση της αλυσίδας και στην Κρήτη.

HEMBOIL SHOP VERIA.GR

Τηλ.: 23310 73486

            ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΩΡΑΡΙΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *