ΤΟΠΙΚΑ posted by

ΠΑΟΚ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ – ΚΟΖΑΝΗ 1-2 (ΡΕΠΟΡΤΑΖ-ΦΩΤΟ)

Την ήττα με 1-2 γνώρισε ο Πάοκ Αλεξάνδρειας μέσα στην έδρα από την ομάδα της Κοζάνης. Το τελικό αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο αφού οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο ουσιαστικοί στο παιχνίδι τους και πήραν το επιθυμητό αποτέλεσμα που δεν ήταν άλλο από τους 3 βαθμούς της νίκης. Από την άλλη οι γηπεδούχοι παρουσιάστηκαν περισσότερο φλύαροι παρά ουσιαστικοί στον αγωνιστικό χώρο και…
έδειξαν να μην πιστεύουν ούτε οι ίδιοι παρά μόνο στις καθυστερήσεις του αγώνα ότι μπορούν να πάρουν έστω και τον βαθμό της ισοπαλίας από το συγκεκριμένο παιχνίδι. 
Ο αγώνας έγινε μπροστά σε αρκετούς φιλάθλους του Πάοκ που αγνόησαν το τσουχτερό κρύο και βρέθηκαν κοντά στην ομάδα για να στηρίξουν τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών. 
Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και προσπάθησαν να ασκήσουν πίεση στην αντίπαλη εστία. Η ψυχρολουσία όμως για τους ποδοσφαιριστές του Π. Μπρατάνη ήρθε στο 10’ όταν μετά από απρόσεχτη επιστροφή της μπάλας των αμυντικών προς τον τερματοφύλακα Θεοδώρου, ο Κουλουκίδης της Κοζάνης κυνήγησε την φάση, τσίμπησε την μπάλα προ του Θεοδώρου και στη συνέχεια της φάσης θα ανατράπηκε. Ο διαιτητής της συνάντησης κ. Τσαλουχίδης υπέδειξε ορθώς το σημείο του πέναλτι. Την εκτέλεση θα αναλάβει ο Καραμπατζάκης και θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα από την άσπρη βούλα (0-1). 
Στο 17’ οι φιλοξενούμενοι στην αντεπίθεση λίγο θα λείψει να πετύχουν και δεύτερο τέρμα με τον Τραυλό που από αριστερά θα μπει στην μεγάλη περιοχή θα κάνει και το συρτό σουτ με την μπάλα να φεύγει μόλις έξω. Η αντίδραση των γηπεδούχων θα είναι άμεση αφού 6 λεπτά αργότερα ο Πατατούκας από αριστερά θα βρεθεί στην αντίπαλη περιοχή και με γυριστό σουτ θα αναγκάσει τον Γκαραβέλη να διώξει σε κόρνερ με υπερένταση. Στο 38’ ο Τουτουντζίδης με δυνατό μακρινό σουτ θα τραντάξει το κάθετο δοκάρι της εστίας του Γκαραβέλη. Τέσσερα λεπτά αργότερα το σουτ του Λαγού με υπερένταση θα διώξει ο Θεοδώρου. 
Στο 2ο μέρος οι φιλοξενούμενοι θα φτάσουν μία ανάσα πριν από το δεύτερο τέρμα όταν ο Μποζιάρης από δεξιά θα κάνει την σέντρα και ο Τσάβαλος εξ επαφής με την εστία του Πάοκ θα στείλει την μπάλα πάνω στον Θεοδώρου που θα διώξει σε κόρνερ. Δύο λεπτά αργότερα δυνατό μακρινό σουτ του Πατατούκα θα φύγει πάνω από τα αντίπαλα δοκάρια. Στο 67’ ο Θεοδώρου εκτός εστίας θα κάνει λανθασμένη μεταβίβαση της μπάλας που θα φτάσει στον Τοπάλη που θα εκτελέσει κάκιστα από μακριά και ο πορτιέρο των γηπεδούχων θα μπλοκάρει σταθερά. Στο 84’ μετά από μακρινό σουτ του Τουτουντζίδη και ασθενή απόκρουση του Γκαραβέλη ο Γολσουζίδης από πλάγια δεξιά θέση δεν θα μπορέσει να κάνει καλό σουτ και η μπάλα θα απομακρυνθεί από την αντίπαλη άμυνα. Στο 87’ ο Τσάβαλος με ατομική ενέργεια από δεξιά θα μπει στην περιοχή του Πάοκ και με δυνατό σουτ θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα (0-2). Στο πρώτο λεπτό τω καθυστερήσεων ο Γολσουζίδης θα γίνει κάτοχος της μπάλας στην αντίπαλη περιοχή και με ξαφνικό και αιφνιδιαστικό σουτ θα γράψει το τελικό 1-2. 
Με μικρολάθη η διαιτησία του Τσαλουχίδη που ωστόσο δεν επηρέασαν το αποτέλεσμα. Χωρίς προβλήματα οι βοηθοί Ευθυμίου – Τσαμπαζάκης. Η διαιτητική τριπλέτα ήταν από το Κιλκίς. 
ΠΑΟΚ: Θεοδώρου, Ελ. Κίτσας, Ελ. Κίτσας, Ν. Τζέπης (57’Κ. Κίτσας), Π. Κίτσας, Ζαχαριουδάκης (76’ Αθ. Κίτσας), ΠΑΤΑΤΟΥΚΑΣ, Χρ. Κίτσας, ΓΟΛΣΟΥΖΙΔΗΣ, Χαρισούδης, ΤΟΥΤΟΥΝΤΖΙΔΗΣ. 
ΚΟΖΑΝΗΣ: Γκαραβέλης, ΛΑΓΟΣ, ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ, Ποσίδης, Κάλφας, Καραμπατζάκης (74’ Τακίδης), Τραυλός (57’ Παπαδόπουλος), Κουλουκίδης (25’ λ.τ. Μυροφορίδης), ΤΣΑΒΑΛΑΣ, ΤΟΠΑΛΗΣ, Μπόζιαρης. 
Τάσος Ντομουχτσής

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *