ΤΟΠΙΚΑ 10 Ιανουαρίου, 2012 posted by admin Share ΠΩΣ ΝΑ ΒΡΑΣΕΤΕ ΤΟ ΡΑΓΙΣΜΕΝΟ ΑΥΓΟ Αν το αβγό είναι ραγισμένο, δεν υπάρχει λόγος να το πετάξετε, μπορείτε να το βράσετε, χωρίς να βγει το ασπράδι στο νερό: Τρίψτε το ραγισμένο αβγό με μία φέτα λεμόνι και το αβγό θα βράσει χωρίς να βγει το ασπράδι στο νερό. meacolpa Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησηςΗ ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *Σχόλιο * Όνομα Email Ιστότοπος Αποθήκευσε το όνομά μου, email, και τον ιστότοπο μου σε αυτόν τον πλοηγό για την επόμενη φορά που θα σχολιάσω.
Αφήστε μια απάντηση