ΖΩΔΙΑ posted by

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 4 Αυγούστου

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 4 Αυγούστου

Ημέρα με καθυστερήσεις και εκνευρισμό, ειδικά για όσους από εσάς είστε έτοιμοι για τις διακοπές σας. Τα προβλήματα όμως να ξέρετε θα είναι πρόσκαιρα, αφού ο ανάδρομος Ερμής είναι εδώ για να προκαλεί τέτοιες μικρές αναταραχές. Φροντίστε από σήμερα να μπείτε σε διαδικασία ανανέωσης κυρίως ψυχικής. Αφήστε έστω για λίγο τα προβλήματα πίσω σας και ξεκουραστείτε για να έχετε δυνάμεις από την ερχόμενη εβδομάδα.

Κριός
Σπουδαίες εξελίξεις έρχονται στα επαγγελματικά σας και ήρθε επιτέλους η ώρα για σας, να γευτείτε τους καρπούς των κόπων σας. Έχετε επενδύσει πολλά στην καριέρα σας το τελευταίο διάστημα και πολύ σύντομα οι προσπάθειές σας θα ανταμειφτούν. Η πορεία των οικονομικών σας θα είναι ευνοϊκή, αλλά θα πρέπει να αποφύγετε τα περιττά έξοδα. Τα ερωτικά σας είναι σε πολύ καλό επίπεδο και προσέξτε μην χαλάσετε αυτό το κλίμα με απρόσεχτες και επιπόλαιες κινήσεις.

Ταύρος
Έχετε έντονο άγχος αυτές τις ημέρες και η διάθεσή σας είναι λίγο πεσμένη. Θα πρέπει να αποφύγετε τις εντάσεις με τα κοντινά σας πρόσωπα και να προσπαθήσετε να κρατήσετε χαμηλούς τόνους. Είναι μια καλή περίοδος για τα αισθηματικά σας, ωστόσο θα πρέπει να φροντίσετε να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας και να αποφύγετε τυχόν παρεξηγήσεις. Κοινωνικές επαφές και νέες φιλικές γνωριμίες θα σας ανοίξουν νέους ορίζοντες στη σκέψη σας και ίσως να βοηθήσουν να αρχίσει η σταδιακή αλλαγή στη ζωή σας.

Δίδυμος
Η όρεξη που έχετε για να εξελιχθείτε είναι πολύ μεγάλη και σίγουρα η προσπάθειά σας αυτή θα έχει πολύ θετικές συνέπειες και για τα επαγγελματικά σας. Είστε ιδιαίτερα εργατικοί και έχετε πρωτότυπες ιδέες που θα σας βγάλουν πολλές φορές από αδιέξοδα που μπορεί να προκύψουν στη δουλειά σας. Τα ερωτικά σας, θα πάνε πολύ καλά, αφού ο δυναμισμός σας είναι στα ύψη και έχετε όλη την καλή διάθεση, να έρθετε ακόμα πιο κοντά με το σύντροφό σας. Δεν αποκλείονται νέες γνωριμίες για όσους ζουν ακόμα με τη μοναξιά.

Καρκίνος
Μεγάλη προσοχή θα πρέπει να δείξετε στα οικονομικά σας και να αποφύγετε τις σπατάλες. Εάν τώρα καταφέρετε να δείξετε την υπομονή που απαιτείται, πολύ σύντομα θα δείτε και τα πρώτα έσοδα να έρχονται. Θα πρέπει να δείξετε ακόμα περισσότερο τα συναισθήματά σας στο ταίρι σας και να είστε πιο διαλλακτικοί μαζί του. Άλλωστε, δεν χρειάζεται να έχετε πάντα εσείς τον τελευταίο λόγο. Οι αδέσμευτοι να προσέχουν τις συναναστροφές με πρόσωπα που είναι τόσο κατώτερα σε σχέση με εσάς. Μην υποβαθμίζετε τον εαυτό σας.

Λέων
Είστε ιδιαίτερα πιεσμένοι αυτή την περίοδο από τον επαγγελματικό σας χώρο και αυτό σας κάνει οξύθυμους. Προσπαθήστε να μην ξεσπάτε στα οικεία σας πρόσωπα τα νεύρα σας. Με λίγη υπομονή θα δείτε, πως θα καταφέρετε να βάλετε σε μια σειρά ό,τι σας απασχολεί και θα αποφορτιστείτε πλήρως. Μια ενδιαφέρουσα γνωριμία είναι καθ’ οδόν, γι’ αυτό δεν θα πρέπει να αφήσετε καμιά ευκαιρία για έξοδο να πάει χαμένη. Δώστε λίγο χρόνο και στην ξεκούρασή σας που το έχετε τόσο ανάγκη.

Παρθένος
Τα επαγγελματικά σας βρίσκονται σε πολύ καλή πορεία και νέες συνεργασίες ευνοούνται. Τώρα ήρθε η κατάλληλη στιγμή, για να κάνετε πράξη όλα τα σχέδια που είχατε εδώ και καιρό στο μυαλό σας. Προσέξτε, όμως, να μην το παρακάνετε με την πολλή δουλειά, γιατί οι δυνάμεις σας θα σας εγκαταλείψουν. Τα αισθηματικά σας θα πάνε πολύ καλά, αν δεν υποκύψετε σε πιθανούς ερωτικούς πειρασμούς που σας χτυπούν την πόρτα. Οι αδέσμευτοι ζήστε τον έρωτα και το καυτό καλοκαίρι, χωρίς δεύτερες σκέψεις.

Ζυγός
Φαίνεται πως τα λάθη του παρελθόντος σας έβαλαν μυαλό και τώρα είστε αρκετά ώριμοι για να αναδιοργανώσετε τη ζωή σας και να θέσετε νέους στόχους. Είστε αποφασισμένοι, να βάλετε τα δυνατά σας στη δουλειά και σίγουρα οι κόποι σας δεν θα πάνε χαμένοι. Δώστε βάση στην επικοινωνία με το σύντροφό σας και αποφύγετε τις παρεξηγήσεις. Κάποιοι μικροί καυγάδες που μπορεί να προκύψουν, στο τέλος θα σας φέρουν πιο κοντά.

Σκορπιός
Μπορεί τα επαγγελματικά σας να πηγαίνουν πολύ καλά αυτό το διάστημα, φαίνεται όμως πως έχετε παραμελήσει λίγο την υγεία σας. Μην υπερεκτιμάτε τις δυνάμεις και φροντίστε να ξεκουράζεστε. Κάποια μικροπροβλήματα που μπορεί να προκύψουν στα οικονομικά σας δεν θα πρέπει να σας ανησυχήσουν, γιατί θα είναι παροδικά. Τα ερωτικά σας δεν είναι σε καλή κατάσταση και αποκλειστική ευθύνη για αυτό έχετε εσείς, που πέφτετε διαρκώς με τα μούτρα, αντί να έχετε ένα πιο χαλαρό ύφος.

Τοξότης
Μπορεί τα οικονομικά σας να πηγαίνουν κάπως καλύτερα αυτό το διάστημα, αλλά δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να κάνετε περιττά έξοδα. Αρκεστείτε στα απαραίτητα και προσπαθήστε να αυξήσετε ακόμη περισσότερο τα έσοδά σας. Τα επαγγελματικά σας είναι σε καλό δρόμο, όμως, δεν πρέπει να επαναπαύεστε, αφού αυτή είναι μια καλή περίοδος για την καριέρα σας. Στα αισθηματικά σας μπορεί να νιώσετε λίγο πιεσμένοι και να έχετε τάσεις φυγής. Αυτές, όμως, δεν θα διαρκέσουν για πολύ.

Αιγόκερως
Έχετε κουραστεί πάρα πολύ από τους γρήγορους ρυθμούς και την πίεση στη δουλειά σας και δεν μπορείτε να συγκεντρωθείτε με τίποτα. Χρειάζεστε άμεσα ξεκούραση και το μόνο που σκέφτεστε είναι οι διακοπές. Τα ερωτικά σας παραμένουν στάσιμα αυτήν την περίοδο, αφού δεν έχετε ιδιαίτερη όρεξη για να κάνετε νέες γνωριμίες. Αποφύγετε αυτή την εσωστρέφεια, γιατί θα βυθίζεστε ακόμα περισσότερο σε έναν κόσμο ένοχο και ανάστατο.

Υδροχόος
Θα πρέπει να σκέφτεστε πολύ καλά πριν κάνετε κάποια κίνηση στο επαγγελματικό τομέα και μην παίρνετε βιαστικές αποφάσεις. Τα οικονομικά σας ευνοούνται αυτή την περίοδο. Οι ερωτικές σας σχέσεις θα βρεθούν στο επίκεντρο της προσοχής σας και είστε διατεθειμένοι να κάνετε ό,τι περνάει από το χέρι σας, για να κάνετε το σύντροφό σας ευτυχισμένο. Οι αδέσμευτοι ας σταματήσουν να κοιτούν στο παρελθόν. Δεν άξιζε αυτός ο άνθρωπος για εσάς.

Ιχθύς
Νιώθετε τα συναισθήματά σας να εναλλάσσονται πολύ γρήγορα και έρχεστε αντιμέτωποι με μια εσωτερική μάχη. Είστε πολύ κυκλοθυμικοί και τα βάζετε συνεχώς με τον εαυτό σας και επωμίζεστε περισσότερες ευθύνες από αυτές που σας αναλογούν. Είναι καλό να έχετε υπευθυνότητα, θα πρέπει όμως να αναλάβουν και οι συνεργάτες τις ευθύνες τους. Προσπαθήστε να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας, γιατί οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις σας έχουν απομακρύνει τελευταία.

tlife.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll Up