ΖΩΔΙΑ posted by

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 7 Αυγούστου

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 7 Αυγούστου

Το κλίμα της εβδομάδας θα είναι πιο χαλαρό μιας και οι περισσότεροι από εσάς είτε είστε σε διακοπές είτε σε mood διακοπών. Πριν φύγετε ωστόσο τακτοποιήστε εκκρεμότητες γιατί διαφορετικά αυτές θα σας ενοχλήσουν κατά τη διάρκεια των διακοπών σας. Αποφύγετε μέχρι το Σάββατο να δεσμευτείτε σε οποιαδήποτε νέα συνεργασία γιατί θα υπάρξουν παρεξηγήσεις ή παρανοήσεις.

ΚΡΙΟΣ
Θα αντιμετωπίσετε σοβαρές δυσκολίες σε μερικές καταστάσεις επαγγελματικά και οικονομικά, αλλά αυτές θα προσπεραστούν μετά το Σάββατο με την έκλειψη Ηλίου, καθώς τότε η τύχη σας χτυπάει στην πλάτη και θα μπορέσετε να πάρετε τη μοίρα στα χέρια σας. Αφήστε για λίγο τα συναισθηματικά μπερδέματα γιατί ο ανάδρομος Ερμής σας δείχνει μία παραπλανητική εικόνα. Για αυτό προσοχή σε νέες γνωριμίες.

ΤΑΥΡΟΣ
Έχετε δημιουργική διάθεση παρά την υπερβολική κούραση που νιώθετε και αυτό θα σας δώσει μεγάλη ώθηση να διεκπεραιώσετε τις υποχρεώσεις σας και να διώξετε αρνητικές σκέψεις που σας έχουν κατακλύσει τις τελευταίες ημέρες. Αυτό να το εκμεταλλευτείτε οικονομικά και επαγγελματικά. Οι δεσμευμένοι Ταύροι νιώθουν λίγο χαμένοι σαν να μην ξέρουν για ποιο λόγο βρίσκονται σε αυτή τη σχέση. Βρείτε τον λόγο ή όχι και πράξτε ανάλογα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Με το κλίμα να αλλάζει την Τρίτη εσείς θα νιώσετε ιδιαίτερα αισιόδοξοι και αυτό θα συμβάλει θετικά στα επαγγελματικά αφού θα μπείτε σε διαδικασία να βελτιώσετε το κλίμα, αλλά και τον τρόπο που αντιμετωπίζεται εσείς την εργασία σας. Η ίδια αισιοδοξία σας δίνει τη δυνατότητα να γνωρίσετε πρόσωπα ιδιαίτερα ελκυστικά που θα γοητευτούν από το ταμπεραμέντο σας. Προσοχή λιγάκι γιατί υπάρχει τάση ατυχημάτων και βλαβών σε μηχανήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Θα έχετε τη δυνατότητα σήμερα να βάλετε σε τάξη και στη θέση τους ορισμένους από τους συναδέλφους σας που συνεχίζουν να σας υποσκάπτουν ή να σας βάζουν εμπόδια. Ωστόσο να το κάνετε αυτό χωρίς κόντρες και καυγάδες, αλλά έξυπνα και διπλωματικά. Οικονομικά επιμένετε να στηρίζεστε σε τρίτα πρόσωπα και αυτό έχει το κόστος του. Οι δεσμευμένοι να προσέχετε την τάση φυγής που έχει το ταίρι σας. Οι αδέσμευτοι είστε σίγουροι ότι έχετε τελειώσει με το παρελθόν;

ΛΕΩΝ
Φουντώνει η ανασφάλειά σας σήμερα, αφού η πίεση κυρίως στα επαγγελματικά επιμένει και αυτό σας δημιουργεί ακόμα μεγαλύτερο άγχος προκειμένου να καταφέρετε να διεκπεραιώσετε τις υποχρεώσεις σας. Αυτό που ίσως απαιτούν οι πλανητικές όψεις είναι να αποστασιοποιηθείτε και να δείτε την κατάσταση σαν θεατής. Οι δεσμευμένοι ίσως γίνεστε δύστροποι με το ταίρι σας και αυτό θα σας προκαλέσει προβλήματα και σοβαρούς καυγάδες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τα οικογενειακά προβλήματα παραμένουν στο επίκεντρο της προσοχής σας και δεν σας αφήνουν να ηρεμήσετε. Άτομα δικά σας όμως έχουν την ανάγκη σας και εσείς πρέπει να βοηθήσετε. Επαγγελματικά παραμένει ιδιαίτερο φορτωμένο το πρόγραμμά σας ακόμα κι αν είστε σε διακοπές, κάτι που σας εκνευρίζει γιατί δεν υπάρχει και η αποθέωση που θα θέλατε από τους υπευθύνους. Τα συναισθηματικά σας είναι σε καλό επίπεδο, αλλά δεν συμβαίνει κάτι ιδιαίτερο, γιατί έχετε αλλού επικεντρώσει την προσοχή σας.

ΖΥΓΟΣ
Η ημέρα θα είναι ιδιαίτερα περίεργη, αφού θα έρχονται ξαφνικά απρόοπτα γεγονότα σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Στα επαγγελματικά θα νιώσετε έντονη το αίσθημα της αχαριστίας. Εάν το αφήσετε να σας επηρεάσει τότε η διάθεσή σας και η απόδοση στη δουλειά θα επηρεαστεί για όλη την ημέρα. Αντίστοιχη θα είναι η διάθεσή σας και στα συναισθηματικά, αφού δεν έχετε όρεξη για τίποτα απολύτως. Αφήστε για λίγες ημέρες τις νέες γνωριμίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αρπάζετε τα ηνία στην εργασία σας και αυτό θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε τα πάντα και να φέρετε το επιθυμητό αποτέλεσμα για εσάς. Ακόμα κι αν είστε σε διακοπές θα έχετε ενοχλήσεις στην εργασία, αλλά μην σας πτοεί γιατί με την επιστροφή έρχονται μαγικές αλλαγές. Ο συναισθηματικός σας κόσμος και ο κοινωνικός σας περίγυρος είναι τα μελανά σημεία της ζωής σας και αυτό θα το νιώσετε κυρίως τις βραδινές ώρες. Μην σας πάρει από κάτω και προσοχή στις σπατάλες.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Είναι η πλέον κατάλληλη ημέρα της εβδομάδας για να πάρετε πρωτοβουλίες και να διεκδικήσετε και το αποτέλεσμα θα είναι το καλύτερο για εσάς. Δεν αποκλείεται σήμερα να πάρετε το πράσινο φως για να ολοκληρώσετε ένα σχέδιο ζωής. Οργανωθείτε και ορμήξτε στη μάχη. Τα συναισθηματικά σας είναι περίεργα γιατί με το ταίρι σας έχετε αφήσει εκκρεμότητες. Ωστόσο, οι έξοδοι με φίλους μπορεί να φέρουν κάτι καινούριο στη ζωή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Βλέπετε με μεγάλη αισιοδοξία σήμερα το επαγγελματικό σας μέλλον και αυτό θα βοηθήσει να κυνηγήσετε πιο εύκολα τις φιλοδοξίες σας. Μείνετε σταθεροί στις απόψεις σας χωρίς όμως να είστε απόλυτοι. Οικονομική ευημερία ξεκινάει από σήμερα, καθώς δεν αποκλείεται να λάβετε ευχάριστη είδηση. Μηνύματα και επικοινωνία αναμένεται από έναν πρώην σύντροφο. Μετρήστε σωστά τις κινήσεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η τύχη αλλάζει για εσάς από σήμερα και θα το δείτε άμεσα τις επόμενες ημέρες κυρίως στα επαγγελματικά σας. Δεν αποκλείεται πολλοί από εσάς να έχετε μία νέα πρόταση για εργασία, ενώ πολύ καλά τα νέα για όσους ασχολείστε με σπουδές και νομικές υποθέσεις. Συναισθηματικά ο ανάδρομος Ερμής δεν αποκλείεται να φέρει επιστροφές, αλλά οι πλανητικές όψεις θα σας δείξουν από το φθινόπωρο πως δεν άξιζε μάλλον να δώσετε μία δεύτερη ευκαιρία.

ΙΧΘΕΙΣ
Μικρές απογοητεύσεις θα είναι στο ημερήσιο πρόγραμμα και αυτό θα σας χαλάσει τη διάθεση. Επαγγελματικά τα πράγματα δεν πάνε και τόσο καλά, αφού υπάρχουν καθυστερήσεις κυρίως όσον αφορά οικονομικά θέματα. Μην το βάλετε κάτω και προσπαθήστε να διεκδικήσετε τα καλύτερα. Το ταίρι σας είναι κοντά σας σε όλα τα προβλήματα που έχετε. Οι αδέσμευτοι δεν αποκλείεται να πέσουν θύμα απατηλών υποσχέσεων και για αυτό θα πρέπει να δείξετε προσοχή.

tlife.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll Up