ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ posted by

Σοβαρό τροχαίο στην Αλεξάνδρεια – τρεις τραυματίες από σύγκρουση δύο Ι.Χ.

Σοβαρό τροχαίο στην Αλεξάνδρεια – τρεις τραυματίες από σύγκρουση δύο Ι.Χ.

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης 21 Μαΐου 2024 στην πόλη της Αλεξάνδρειας.

Συγκρούστηκαν δύο Ι.Χ. αυτοκίνητα στην οδό 28ης Οκτωβρίου (δρόμος Κατερίνης). Μετά τη σύγκρουση το ένα όχημα τυλίχθηκε στις φλόγες και με την βοήθεια των κατοίκων αρχικά και στη συνέχεια της πυροσβεστικής υπηρεσίας, η φωτιά σβήστηκε.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε ο οδηγός του ενός οχήματος και δύο γυναίκες από το δεύτερο όχημα και μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο της Βέροιας.

Πρέπει να σημειωθεί πως χρειάστηκε να έρθει ασθενοφόρο από την πόλη της Βέροιας για να μεταφέρει τους τραυματίες στο Νοσοκομείο της Βέροιας και χρειάστηκε να περάσουν περίπου 40 με 45 λεπτά. Ένα σοβαρό θέμα όπου επιτέλους θα πρέπει να δοθεί λύση και η περιοχή της Αλεξάνδρειας να αποκτήσει δικό της τομέα – βάση ΕΚΑΒ.

Στο σημείο βρέθηκαν οι αστυνομικοί και οι πυροσβέστες της Αλεξάνδρειας.

Δείτε εικόνες και βίντεο:

ΒΙΝΤΕΟ: 

ΕΙΚΟΝΕΣ: 

11 Comments

  • Οργιάζουν στον δρόμο της 28ης Οκτωβρίου λόγο έλλειψης αστυνόμευση. Ελπίζω να μην θρηνεισουμε θύματα.

  • Όσοι έχουν οχήματα υψηλού κυβισμού τρέχουν σαν τρελοί και σπινιαρουν όταν ξεκινά η βροχή. Γι’αυτό μετά τα λάστιχα είναι φαγωμενα. Πρωί πρωί πριν τις 6 το πρωί κάποια οχήματα τρέχουν πολύ στην Βετσοπούλου μην σας πω με 70 που ο δρόμος δεν έχει κίνηση.

    • Ένα κρατίδιο στην πόλη μας που ζει εις βάρος όλων των υπολοίπων

  • Ο δρόμος είναι πλέον επικίνδυνος κυκλοφορούν άνθρωποι χωρίς δίπλωμα πριν δυο βδομαδες έγινε ατύχημα χωρίς τραυματίες αλλά και κυρία θεός να την πει χωρίς διιπλωμα .κανεις δεν το ανέφερε …φοβάστε από αυτούς που ζουν εις βάρος μασΑλλοι πληρώνουν όμως το κράτος και άλλοι παρανομούν νόμιμα ΦΤΑΝΕΙ έχουμε ένα κρατίδιο στην πόλη μας ακρως παράνομο …

  • Γιατί δεν λες πως το ασθενοφόρο του κ.υγειας που έφτασε πρώτο η συγκεκριμένη φυλή δεν το άφηνε να πλησιάσει και να κρίνει ποιον έπρεπε να μεταφέρει

  • για μια ακόμη φορά ανεξέλεγκτοι. μέχρι πότε όμως;

  • Αστυνομικοί παντού,αστυνόμευση πουθενά.
    Οδηγοί ανεύθυνοι,τρέχουν σαν τρελοί.
    Οδηγοί επικίνδυνοι περνάνε κόκκινα φανάρια.
    Οδηγοί επικίνδυνοι πετάγονται από στοπ……..
    Αυτοκίνητα χωρίς εξατμίσεις,αυτοκίνητα με πολύ δυνατή μουσική,αυτοκίνητα χωρίς πινακίδες.
    Διπλοπαρκαρισμένα αυτοκίνητα παντού.
    Είναι θέμα χρόνου να χαθεί ανθρώπινη ζωή.
    Και οι αστυνομικοί πετάνε χαρταετό.

  • Τι φταίνε αυτές οι γυναίκες με τον τρελό που ήθελε να κάνει μαγκιες; Πόσο κρίμα Θεέ μου…Τι τράβηξαν και τι έχουν να υποστούν μέχρι και αν γίνου καλά; ;Όλοι οι υπέυθυνοι είστε εντάξει με την συνείδηση σας σήμερα ή αρκεί να το ριξουμε στον ασυνείδητο οδηγό; Αστυνομία…δήμαρχος; Η αστυνομία μόνο να κόβει κλήσεις για στάθμευση σε χώρους φορτοεκφόρτωσης… Γιατί δεν μπαίνουν μέσα στον μαχαλά να καθαρίσουν την μπουγάδα; Κράτος εν κράτει! Κάνουν ότι γουστάρουν χωρίς να σέβονται τίποτα. Οδηγούν σαν τρελοί και σε κοιτούν και με μαγκιά ειρωνικά. Αλλά αντί να τους ελέγξουν, τους χαϊδεύουν και φοβόμαστε να κυκλοφορήσουμε. Δήμαρχοι που τους κάνουν αντιδημάρχους, που πληρώνουν και τους τάζουν ότι ναναι προκειμένου να πάρουν τις ψήφους τους, αστυνομία που τους καλείς και σου λένε δεν μπαίνουμε εκεί μέσα…

    • Η γυναίκα βγήκε μάγκα του πληκτρολογίου από στοπ… Και που κολλάει πάλι ο μαχαλάς με το ατύχημα, επειδή ήταν δικός μας? Έλεος δηλαδή… Εδώ έγινε ένα σοβαρό τροχαίο, και αντί να πεις πάλι καλά που δεν θρηνήσαμε θύματα εσύ σκέφτεσαι γιατί δεν μπαίνει η αστυνομία στον μαχαλά μας… Κόψτε λίγο τον ρατσισμο που έχετε για εμάς επιτέλους, 2024 έχουμε… Ντρέπομαι πολύ για τον λογαριασμό σου

  • ……………………έχεις κολλήματα με το μαχαλα .κάνε το σταυρό και προσευχή σου για το ατύχημα να μν θρηνείσουν ούτε μια οικογένεια…να μπει στο μαχαλα η αστυνομία να κάνει τι??? Που όλοι σχεδόν λοιπουν στο εξωτερικό!!
    ………………………………..

    • Για πες μας με πόσο έτρεχε ο δικός σας; Αν ήταν εκεί το παιδί σου και το έλιωνε, γιατί με τα 200 χλμ που πήγαινε εκεί αυτό θα γινόταν τότε θα σας έλεγα αν μιλούσατε. Τότε θα είχατε βγάλει τα όπλα και θα κυνηγουσατε ο ένας τον άλλον. Άιντε που θα μιλήσετε εσείς για ρατσισμό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *