ΤΟΠΙΚΑ posted by

Στο ίδιο έργο θεατές: Ανεβασμένες οι μπάρες στην Αλεξάνδρεια και το τρένο περνά..

Στο ίδιο έργο θεατές: Ανεβασμένες οι μπάρες στην Αλεξάνδρεια και το τρένο περνά..

Ένα ακόμα περιστατικό όπου οι μπάρες είναι ανεβασμένες και το τρένο να περνάει, σημειώθηκε στην πόλη της Αλεξάνδρειας.

Μετά το περιστατικό του Φεβρουαρίου 2024 που είχε γίνει γνωστό στο πανελλήνιο (κλικ ΕΔΩ), ένα παρόμοιο περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου 10 Αυγούστου 2024 και πάλι στην είσοδο της Αλεξάνδρειας.

Το περιστατικό κατέγραψαν με το κινητό τους πολίτες της Αλεξάνδρειας.

Δείτε:

5 Comments

  • Τώρα έχουμε διακοπές δεν κοιτούσε μπάρες το πολύ πολύ να χαθούν κάποιοι άνθρωποι

  • Έχουμε δήμαρχο ? Μόνο στο πλατύ έγινε πράξη. Από εκεί τα τρένα περνάνε με συγκεκριμένο όριο ταχύτητας….. Αλλιώς τους απείλησαν ότι θα κλείσει η γραμμή…… Εδώ οι τοπικοί άρχοντες πετάνε χαρταετό. (για υ( για να προλάβω τους πολύ έξυπνους….. Αυτό έγινε όταν το Πλατύ είχε δικό του Δήμο )

  • Οι υπεύθυνοι πρέπει να αφήνουν αντικαταστάτες για την συγκεκριμένη δουλειά όταν φεύγουν . Επίσης αν δεν μπορούν να παρετηθουν. Υπάρχει εκεί έξω κάποια άτομα που θέλουν να εργαστούν με ζήλο . Άλλες ζωές δεν πρέπει να χαθούν.

  • Δήμαρχε και όλη η ομάδα σου άντε σήκω και φύγε από το δήμο γιατί είσαι άχρηστος. Σκουπίδια. Βρωμιά. Χαλιά δρόμοι. Τι καλό έκανες στην Αλεξάνδρεια; Βγάζετε μόνο προγράμματα ΕΣΠΑ για να……

  • Βαρέθηκα να κράζω. Ρε είστε σοβαροί εκεί στο Δήμο? Δε ντρέπεστε λίγο που κρατάτε έτσι τις θέσεις χωρίς να κάνετε τα αυτονόητα και έχετε μάλιστα και μούτρα να μας χαιρετατε χωρίς καν να μας ξέρετε? Γιατί? Γιατί έχετε καλούς τρόπους? Να τις βράσω τις χαιρετούρες όταν όλα πάνε λάθος. Και δεν είμαι ψηφοφόρος κανενός. Ένας σωστός άνθρωπος τόλμησε να ασχοληθεί με τα κοινά τόσα χρόνια και μόλις είδε τι γίνεται έφυγε με ελαφρά..Γιατί είχε ηθική..
    Χαλαστε και 200 φορές το δρόμο μπροστά στο Δημαρχείο, είναι δεδομένο πλέον ότι δεν είστε ικανοί να λύσετε το θέμα, αλλά ενδιαφερθειτε ρε φιλε για τέτοια σοβαρά προβλήματα που μπορεί να σκοτώσουν ανθρώπους. ΛΙΓΗ ΤΣΙΠΑ ΕΛΕΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *